štvrtok 28. októbra 2010

Komentujeme blogy

Ako ďalšiu úlohu v projekte Ďalšie vzdelávanie učiteľov informatiky sme dostali možnosť komentovať blogy svojich kolegov.
Pozrela som ich samozrejme niekoľko. Niektoré sa mi páčili viac, iné menej, na niektorých bolo vidieť profesionalitu autorov. Zaujal ma blog Márii Gaburovej http://www.zborovna.sk/blog.php, autorka tu popisuje svoje veľmi dobré skúsenosti s učebnicou informatiky pre deti, hneď som si zapísala názov, určite ju využijem aj ja.
Ďalej sa mi veľmi páčil blog Janky Hižovej, http://hizova.blogspot.com/
nie preto, že sme bývalé kolegyne, ale možno preto že ĎVUI berie s ľahkosťou jej vlastnou a ešte k tomu je to aj vtipné.
Okrem toho sa mi podarilo komentovať aj blog mojej "súputníčky" na ĎVUI v Žiline, Zuzany Winklerovej - http://www.zuzkawinky.blogspot.com/, tento blog sa mi tiež páčil, pretože Zuzana je telom i dušou učiteľ oddaný svojej práci a myslím, že jej práca je i jej koníčkom.
Zaujal ma ešte blog Jarmily Janiskovej, http://janiskova.spaces.live.com/default.aspx, na ktorom je jasne vidieť, že Jarmila je v tomto smere profesionálka a nebloguje (tak ako my skoro všetci ostatní) po prvý raz.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára